Wij koken voor u met Kerst en Oud&Nieuw
24 oktober 2014Koude schotel vlees: (ong. 300 gr. p.p.) € 6,50 p.p.
Koude schotel vis: (ong. 300 gr. p.p.) € 8,50 p.p.
(als voorgerecht is 1/3 per persoon voldoende)
Soep: groente, tomaat € 5,- p. liter
Soep: vis, champignon, asperge € 7,- p. liter
Vlees per persoon ( ong. 300 gr.) in vacuum-kookzak:
(alleen in warm water leggen)
Varkensfile in champignonsaus € 5,-
Runderstoofvlees € 4,-
Kipsate € 4,-
Vispannetje € 5,-
Runderfile in naturel- of champ. saus € 6,-
Gehaktballetjes in zoet-zure saus € 3,50
Nassie in vacuum-kookzak p.p. ( 200 gr.) € 2,-
Vers gebakken Kroepoek p.p. € 1,-
Rauwkostschaal € 1,- p.p.
Diverse groenten in vacuum-kookzak € 2,- p.p.
(150 gr p.p.)
Bavarois; ananas, citroen, aardbei, choco € 2,50 p.p.
Andere gerechten of wild op aanvraag